Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Penere for øyene

Skandinavisk arkitektur

Hytterne våre har vakre proporsjoner og detaljer som varer over tid. Dette betyr enkle former, ensartede materialer og stille vindustetting.

Når vi skaper hus, blir vi inspirert av naturen. Bygningene smelter sammen i landskapet i stedet for å konkurrere med det. Ubrutte glasspartier gir nær kontakt med nettstedet. Store uteplasser gjør det enkelt å holde seg utendørs.

Vi bruker naturmaterialer og lokale tresorter som gir harmoni. Interiøret vårt er lavmælt og har bærekraftige løsninger. Bærekraftig både som om de tåler mye og at de vil forbli vakre i mange år.

Vårt syn på arkitektur gjennomsyrer alle husene vi bygger. Vårt største hus for helårsopphold har en følelse av natur og solid håndverk til det minste. Og våre minste anneks, gjestehus og badstuer er på alle måter ekte arkitekttegnede bygninger, ikke forstørrede boder.

Naturmaterialer  utgjør forskjellen

Innvendig er vi like nøyaktige. Materialer er naturlige, bærekraftige og gjenbrukbare. Massivt oljet tre, granittkeramikk og fine detaljer skaper et miljø hvor det er mulig å leve i harmoni med naturen, generasjon etter generasjon.

Våre arkitekter og dekoratører har valgt hver håndklekrok og vindusbrakett, og hvert valg er like viktig for oss. Voks på gulvfliser, vinduskarmer, innerdører og snekkerarbeid har samme tone ogfår interiøret til å flette sammen. Toalettpapirholderen og håndkleføneren har identisk overflate i rustfritt stål. Lister er holdt på et minimum fordi finishen er så høy.

Vi er kompromissløse med materialvalg. Derfor bruker vi velprøvde naturmaterialer som eldes med verdighet og tåler renovering, gang på gang. Vi bruker ikke plast, PVC-vinduer, klikkgulv og farlige lakker fordi vi ikke ønsker å leve slik selv, og for å beskytte miljøet.

Arkitektene våre utvikler stadig husene våre. Alle detaljer, materialer og tilbehør må oppfylle høye krav til form ogbærekraftighet.

Realisere din egen hytte

Våre grunnmodeller er tilgjengelig i mange størrelser. Du kan få alle med forskjellig arkitektur, interiørstil, planløsning og materialvalg. Det personlige preget legger du gjennom de mange alternativene og tilpasningene vi tilbyr.

Mulighetene er mange, og du kan enkelt lage et unikt hus. Sommarnöjens arkitekter vil hjelpe deg å se hva som passer stedet og familiens behov best. Og tilpass våre modeller når det er nødvendig.

Mange av husene vi bygger er individuelle fra grunnen. Arkitektene våre lager huset for deg, vi hjelper deg med byggetillatelser og leverer det helt til nettstedet ditt. Skreddersydd og arkitektonisk, men så enkel som et kataloghus.

Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse