Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Sommarnöjen nå også i Norge

Sommarnöjens hus finnes nå ikke bare over hele Sverige, men også i Norge. Emma og Jakob, som vanligvis bor i den sommerlige Lysekil, har nylig fått huset sitt levert til de norske fjellene. Huset ligger nydelig til på Norefjell, kjent som Oslos nærmeste store skidestinasjon, og som ble brukt allerede under OL i Oslo i 1952. Norefjell har også store områder med uberørt natur der familien liker å gå på tur resten av året.

Jakob har sine røtter i Norge og nå har drømmen om sin egen hytte blitt en realitet. De ser nå de frem til vinteren – gå på ski om dagene og tilbringe tid med familie og venner om kveldene.

Den klassiske norske hytta er et trehus eller tømmerhus i mørke toner. Emma og Jacob foretrekker den lysere svenske arkitekturstil. De lette etter noe mer moderne, med store glassflater og mye lys og i naturmaterialer som harmoniserer med det norske fjellmiljøet. Valget falt derfor på Tidløs Sommar 90, tilpasset de norske fjellene.

”På 90 kvadratmeter har vi plass til to soverom og to hemser. Perfekt når vi er to familier som vil bo i huset samtidig. Vi valgte også en større hytte fordi vi tilbringer mye mer tid innendørs om vinteren, når vi ikke er ute og går på ski, og da vil vi ha mye plass til sosialt samvær”, forteller Jakob.

For at følge norsk standarder for snølast og isolasjon, ble bjelkene forsterket og ytterligere isolasjon lagt til. Slike store glassflater er ikke tillatt i de norske fjellene, så derfor har huset blitt utstyrt med skyvbare skodder foran vinduene.

”Vi er veldig fornøyde med arkitektens løsninger og innsats. Hun forsto umiddelbart hva vi liker og fant veldig gode og smakfulle løsninger. Huset har en veldig høy kvalitet og finish, som overgikk forventningene våre. ”

Nu lanserer vi sommarnojen.no og en helt ny hyttekolleksjon, Vinter. Den er spesialtilpasset for fjellet, både utvendig og innvendig. For spørsmål om levering til Norge, vennligst kontakt havard@sommarnojen.se som er Sommarnöjens representant i Norge.

Publicerad: 2020-06-05


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse