Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Bastu de luxe

Våra klienter har ett vackert hus med högt läge i Stockholms skärgård. Mot utsikten och kvällssolen har man anlagt altan och pool. Nu sökte man kronan på verket, en bygglovsfri bastu med spa. I samarbete med uppmärksammade designern och arkitekten Jonas Wagell förverkligade Sommarnöjens parets önskningar.

Bastuhusets placering och form är anpassat efter förutsättningar givna av altanen, poolen, huvudbyggnaden, utsikten och behovet av insynsskydd från närmaste grannen.

Utifrån parets önskan skapades planlösningen för största bekvämlighet för två personer. Basturummet är kompakt men luftigt tack vare interiören i ljus ask utan kvisthål. Det ger utrymme för ett rymligt relaxrum med kommunikation mot altanen och ostörd havsutsikt genom husets gavel.

Invändigt är huset konsekvent och stilrent utformat med massiva kalkstenssgolv från Öland, matt klinker från Höganäs på duschväggarna och vitmålad slätspont på väggar.

Är du intresserad av ett Attefallshus med bastu?

Många av Sommarnöjens Attefallshus går att få med bastu. Här kan du läsa mer om våra Attefallshus och aktuella tillval, eller kontakta oss för mer information.

Publicerad: 2011-08-09


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse