Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Lettere for deg

Du kan lene deg tillbake

Hos oss får du en prosjektleder som tar seg på prosjektet fra første skissene til innflytting. Du trenger ikke å gjøre noe i det hele tatt, hvis du ikke vil.

Prosjektlederen tilrettelegger for at arkitektene våre kan tilpasse hytta din etter dine ønsker og håndterer byggetillatelser og andre formaliteter med kommunen.

Når byggetillatelsen er fullført, forbereder vi alle tekniske dokumenter til hytta din. Deretter bygger vi de ferdige innendørs i vår fabrikk. Vi tar ansvar for kvaliteten i alle detaljer, ned til det minste håndklekrok. Huset ditt vil være som du bestilte det før det forlater fabrikken, og vi vil sørge for at det er perfekt.

Vi pakker, transporterer og løfter huset til det stedet du har valgt. Mindre hus kommer helt ferdige, større hus i noen moduler som vi monterer sammen. Hvis du ønsker, har vi allerede forberedt fundamentet og deretter koblet til strøm, vann og kloakk, slik at du bare kan flytte inn. Intet arbeid gjenstår, ingenting er lagt til.

Med vår måte å bygge hytter på, unngår du en lang byggeprosess og skåner stedet for slitasje. Hytten blir løftet ned oppofra og naturen og vegetasjonen er bevart. Skulle planene dine endre seg i fremtiden, kan du ta med deg huset og flytte med det.

Du vet hva du får

Vi kan levere ferdige hytter til avtalt tid året rundt, da vi bygger dem innendørs under perfekte forhold. I vår fabrikk er det verken regn eller fuktighet. Håndverkerne kan arbeide effektivt og kvalitetskontroll er grundig.

Byggemetoden vår er designet for å produsere den høyeste kvaliteten, i moderat skala. Fordi vi lager ferdige hytter og moduler i stedet for elementer, har vi ikke begrensningene som nesten prefabrikkerte hus vanligvis har. Du unngår unødvendige ledd, lister og dekkplater.

Huset ditt støttes av en stiv stålramme som støtter trerammen. Den sterke konstruksjonen gjør at huset skal løftes på plass ferdig, med interiør, kjøkken og bad. Vi isolerer med økologisk resirkulert fiber, selv i innerveggene. Taket er åpent til himling. På gulvet er massive gulvplanker. Under huset beskytter galvanisert stålplate mot fuktighet og skadedyr.

Gjennom hele produksjonsprosessen lagrer vi materialene og produktene som er inkludert i huset ditt varmt. Alt arbeid utføres i et beskyttet miljø. Hvert arbeidsmoment blir sjekket ved to anledninger og godkjent av to ansatte. Det gir en kvalitet på et annet nivå enn hus der deler av arbeidet utføres på stedet, av forskjellige entreprenører.

Hus som tåler livet i naturen

Å bygge én hytte kan kreve like mye tid – og gi like mye bekymring – som en helårsbolig. Vi gjør prosessen mye enklere. Uansett om du vil skape et helt skjærgårdshjem, bygge en hytte i skogen eller komplettere med en badstue.

En primærbolig skiftes ofte ut etter behov. Sommarnöjen derimot, erverves for generasjoner. Det er en emosjonell investering, men også en som krever sunn fornuft.

Et hus på lande får sin del av vær og vind. Det kan også være langt til håndverkere når huset trenger vedlikehold. Derfor bygger vi med høy kvalitet og bruker velprøvde produkter. Gulv skal tåle sliping, snekkerier oljes og fasader behandles om og om igjen. Hvis du velger godt materiale holder huset lenger. Det er ikke vanskeligere enn det.

I byen bor pliktene og kravene. I kontrast, bør hytta være enkel å ta vare på og bekymringsløs å bruke. Det skal være senger for venner og rom for samvær til tross for regler som begrenser hvor mye som kan bygges. Vi legger stor vekt på funksjon og form på hytta slik du ønsker å leve. Ofte er det effektive soverom, fleksible sosiale rom og uteplasser som får huset til å vokse.

Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse