Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Moderne Anneks med badstue

Våre luksuriøse badstuehus inneholder alt du trenger for avslapning. Badstueområdet er dekorert i vakker lys asp og enheten fra Harvia er av høy kvalitet. Badet er komplett med dusjområde og vegghengt toalett.

Det romslige relaxrommet fungerer for både sosialt samvær og for gjester, og den brede skyveglasseksjonen kan orienteres mot forsiden eller enden av huset.

Som i alle hus fra Sommarnöjen er interiøret gjennomgående i naturmaterialer, og bad og badstue holder samme høye kvalitet som i våre større hus.

I moderne utførelse er huset stilrent og underordner seg hovedbygningen. Formen er slank og tydelig takket være svakt hellende tak og store skyveglasspartier. Du kan velge mellom hus i full høyde med hems, og litt lavere og mer diskré varianter uten hems.

Nøkkelferdig montert anneks med badstue og hems fra kr 970.000 og uten hems fr kr 900.000. Individuelt anbud på transport og grunnarbeid.

Planløsninger

Last ned plan- og fasetegninger

Priser

Prisene våre er faste og transparente. De refererer alltid nøkkelferdige hytter hvor interiør, montering og maling, innvendig og utvendig, er inkludert. Vi tar fullt ansvar for sluttproduktet vårt og leverer derfor ikke byggesett eller uferdige hytter.

Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse