Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Oppvarmning

Alle hyttene våre er designet for komfortabelt opphold hele året. Det skapes et fint klima ved at hytta har god isolasjon samtidig som det ikke er for tett slik at luften kan strømme naturlig.

Isolasjonen i hyttene våre er laget av resirkulert glass. Alle vinduer har trelags energiglass. Hyttene er selvforsterket med avtrekksvifter på badet. Vinterkolleksjonen har ekstra isolasjon i taket (og fra vinter 50 til og med i gulvet) for å tåle fjellvintre godt. Hvis du vil bygge én hytte i samlingen Sommer i et slikt miljø, er det ikke noe problem å få den samme isolasjonen i det.

Som standard har hyttene våre et varmesystem som er tilrettelagt for hyggelige opphold høst, vinter og vår. Den har effektive og diskrete radiatorer som raskt tar opp varmen i hytta og kan settes ned i en hvileposisjon når hytta er tomt. Å holde huset på 5-10 grader når det ikke er i bruk sparer verdifull energi.

I rom med store glidende glasspartier er mobile radiatorer en elegant løsning. I løpet av det varme halvåret når du beveger deg gjennom dørene mesteparten av tiden, blir det holdt i et skap og skaper frie flater.

Badene i alle hyttene våre har elektrisk gulvvarme som standard, noe som sammen med granittkeramikk på gulvet gir en fin følelse. Alle modeller av Vinter har også en hall med granittkeramikk med gulvvarme.

For varmesystemet kan du velge for wifi-kontrollerte panelovner. Da drar du full nytte av fordelene med luftbåren varme og kan slå på varmen med mobiltelefonen din noen timer før du kommer ut til hytta. Komfortabel og energieffektiv.

Hvis du tilbringer mye tid i huset ditt om vinteren, er en luft-til-luft-varmepumpe et godt tillegg. Den er montert i samarbeid med lokale partnere og senker oppvarmingskostnaden hvis den brukes i lengre vinterperioder. På kjøpet får du en kjølefunksjon for varme sommerdager.

For alle modeller av sommeren kan du velge fra vår valgte peisovn. Den har en tidløs og enkel form med synlig ild og sprer både varme og atmosfære. I vinter 75 og vinter 100 er en peisovn med ekstra gode varmeegenskaper standard.

Hvis du skal bo på hytta mye, og vil ha det oppvarmet kontinuerlig, kan et vannbasert gulvvarmesystem være et alternativ. Det gir behagelig varme om vinteren og lavere driftskostnader, men innebærer en større initialinvestering. Alle hyttene våre kan utstyres med vannbasert gulvvarme koblet til ønsket kjele, luftvarmepumpe eller bergvarme. Vi leverer deretter hytta uten tregulv og har en lokal VA-partner som tilbyr systemet du ønsker og installerer det på stedet. Så legger vi gulvet, og du kan flytte inn.

Publicerad: 2020-02-15


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse