Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Leverer vi til deg?

Vi leverer modulbyggede hytter i hele Norge og Sverige og nå også i flere nordiske land.

Våre modulbyggede hytter er bygget innendørs på fabrikken og leveres til deg med alt interiøret helt ferdig. De mindre hyttene og noen modeller opp til 50 kvadratmeter leveres helt ferdige og løftes på plass med en mobilkran. Større hytter kommer som to til seks ferdige volummoduler som vi monterer på stedet. Dette betyr at størrelsen og dimensjonene til modulene – og mulighetene for å levere dem – er forskjellige for forskjellige hytter.

Vi tar ansvar for levering av hyttene våre. Det første som skjer når du signerer en avtale med oss er fordi vi – med hjelp fra våre lokale transportpartnere – undersøker og bekrefter at hytta du har valgt kan transporteres og løftes det stedet du ønsker. Ofte går dette raskt, men hvis veien er smal, heisen er lang eller sjøtransport er nødvendig, kan det være nødvendig med litt arbeid for oss. Hvis det viser seg at levering ikke er mulig, betaler du ingenting og avtalen blir kansellert.

Den grunnleggende regelen for å levere modulbyggede hus er at avstanden mellom ønsket byggeplass og stedet der en mobilkran kan løfte seg fra er 50 meter eller mindre. Denne avstanden gjør det mulig å løfte mindre moduler på 15 kvadratmeter. Moduler på 20-30 kvm kan vanligvis løftes 25-30 meter mens moduler på 40-50 kvm kan løftes 15-20 meter.

For at en mobilkran skal kunne komme til å løfte til stedet trengs en vei som er 310 cm bred. Hvis veien er over 250 cm bred, kan huset lastes om til en kranbil som krever mindre bredde, men som bare kan løfte 10-15 meter, avhengig av modulstørrelse. Uansett type kran, for at modulen skal komme frem, kreves det en fri transportbredde over veien som kan romme bredden på det valgte husets moduler.

For sjøtomter er det mulig å transportere modulene med en arbeidsbåt som også inkluderer en passende mobilkran. Selv da er det mulig å løfte seg opp til 50 meter fra sentrum av kranen på båten/lekteren til byggeplassen.

Hvis veien til stedet er for smal, eller hvis løfteavstanden er for lang for det valgte hyttas moduler, er det fortsatt mulig å levere et modulhus. Vi tilpasser deretter hyttas design og bygger det i mindre og flere moduler enn standard. Prislisten vår viser installasjonskostnadene hvis én hytte leveres i flere moduler enn standard.

Ta kontakt med oss for en første vurdering av om det er mulig å levere en ferdig hytte til deg. Det vi trenger å vite er adressen til deg, hvor på nettstedet du vil plassere huset og ethvert hus du er mest interessert i.

 

Publicerad: 2020-02-18


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse