Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Leveranstid

Vi produserer modulhyttene våre innendørs på fabrikken hele året rundt. I gjennomsnitt trenger vi 6-8 måneder fra produksjonsstart til ferdig hus. De mindre husene blir vanligvis levert helt klare mens de større er montert på plass som tar maks en eller to uker.

Produksjonstiden varierer over året, og vi angir den alltid i tilbudet ditt. Den totale tiden fra du signerer en avtale med oss til innflytting avhenger av noen få faktorer.

Hvis det er et individuelt designet hytte, bør arkitektene våre tegne det, koordinere det med deg og revidere tegningene. Avhengig av hvor omfattende prosjekt det er, kan denne prosessen ta fra noen uker til noen måneder.

Når hytta er designet, blir byggetillatelsesdokumenter produsert og sendt til kommunen. Kommunen skal gi byggetillatelse innen ti uker etter mottak av dokumentene. Imidlertid varierer tiden mellom kommuner og tider – noen ganger går det raskere og noen ganger tar det lenger tid.

Når byggetillatelsen er kommet, søkes det om startvarsel og da er alt klart for å kunne produsere hytta. Dette er den siste muligheten for deg å gjøre endringer i interiøret og materialene i hytta. Vi produserer deretter designdokumenter for akkurat din hytte der alle detaljer som kjøkken, snekker, lagring, elektriske ledninger og VA er nøyaktig definert.

Mens huset blir produsert på fabrikken, utføres grunnarbeidet med deg. Når hyttas volummoduler er produsert, frakter vi dem til deg, løfter dem på plass og monterer dem i et ferdig hytta. Hvis hytta ditt kommer i ett volum, trenger det ikke å monteres.

Når huset er ferdig, må den lokale entreprenøren som har utarbeidet strøm og VA slå på huset. Det tar vanligvis noen timer. Når arbeidet er gjort, kan du gjøre den endelige inspeksjonen av huset for å sikre at alt fungerer som det skal og får huset godkjent.

Før du flytter inn, må en avsluttende konsultasjon med kommunen og din veileder finne sted. Kommunen gir deretter en endelig melding og livet i det nye hjemmet kan begynne.

Siden den totale prosjekttiden er avhengig av kommunens nåværende behandlingstid og tilgjengeligheten til din inspektør og veileder, er det ikke mulig å garantere dagen for å flytte in på forhånd. Vi kan imidlertid gi deg klar tid til når huset er klart fra det tidspunktet det kan begynne å bli bygget. I de fleste tilfeller er det realistisk å forvente 3-4 måneder fra kontrakt til byggetillatelse og 1-2 måneder fra ferdig hus til innflytting.

 

Publicerad: 2020-02-17


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse