Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Interiørstiler

I alle våre hytter og Anneks kan du velge interiør etter din smak. Lugn, Ren eller Rå. De gir deg muligheten til å skape et personlig hjem.

Lugn er Sommarnöjens originale interiør med lette og solide materialer. Hvite vokslagte tregulv, snekkerarbeid og kjøkken skaper en sommerlig atmosfære. Slett panel på innvendige vegger og tak gir atmosfære. På badet møtes lyst treverk og granittkeramikk i toner av kalkstein.

Ren er Sommarnöjen i edru versjon med glatte og ubrutt overflater. Mørke gulvfliser som møter tåke glatte vegger og snekker. Kjøkkenet og badet går i elegante svale grå toner.

Rå er den nye tidens Sommarnöjen med ærlige naturmaterialer. Oljet kryssfiner av bjørke på vegger, skap og kjøkken. Vinduer og dører innvendig er behandlet i svart jernoksid, og de små detaljene går i samme svarte tone. Badet har moderne uttrykk og granittkeramikk med en følelse av betong.

Fjellhytta vår, Vinter, har sin egen interiørstil som gir en varm og koselig følelse under de kaldeste vinterdagene. Vi har valgt solid gran for gulv, vegger og tak. Gran er et vakkert og holdbart trevirke som ofte brukes på museer for sin holdbarhet og fin lys tone.

Publicerad: 2020-02-23


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse