Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Hytter efter tomt

Et vakkert landsted har bygninger som tilpasser seg tomten, ikke omvendt. Den viktigste delen av planleggingen av den nye hytta din handler derfor om plassering og grunnleggende planlegging. Det handler om vinkling, distribusjon og orientering av huset, de sosiale områdene og uteplasser. Spesielt siden hytter, i motsetning til villaer, sjelden er bygget på en flat og firkantet tomt med foran og bak.

Det er nettopp her som Sommarnöjen er spesialist. Vi vet hvordan man lager hytter der husene utnytter nettstedets kvaliteter fullt ut.

For å gjøre det enklere å finne hytta som passer til nettstedet ditt, er det alle våre hytter med flere planløsninger, hver designet for en bestemt type byggeplass. De forskjellige alternativene – Hav, Sjö, Äng, Berg og Glänta – har alle forskjellige former, plassering av sosiale rom og kontakt med uteplasser.

Lignende finns våre Fjellhus med forskjellige panoramavinduer og utganger – Frontutsikt, Flankeutsikt og Utsikt bakfra. Det gjør hytta din passer nettstedetdin, uavhengig av beliggenhet og utsikt.Våre hytter har mange valg av funksjoner og planløsninger, slik at du kan finne den som fungerer best for deg.

Vi kan hjelpe deg med å identifisere hva du trenger i din nye hytte og prioritere behovene innenfor budsjettet. Vi hjelper deg også med å forme hytta etter nettstedet. Da ser vi på naturen og topografien, utsikten og åpenheten, hvordan solen beveger seg og hvor vinden kommer fra.

Sammen finner vi en løsning som du kan leve med i lang tid. Noen ganger fungerer det helt perfekt med en planløsning fra en av våre grunnleggende modeller. Ellers justerer vi planen og plasseringen av dører og vinduer, slik at huset oppfyller dine behov og tomtens krav. Enten tomten din er bratt, steinete eller smal, hvis utsikten og solen er i motsatte retninger eller hvis detaljerte planer begrenser ytre dimensjoner.

Gjennom våre mange planløsninger og våre arkitektoniske ferdigheter til å tilpasse dem, leverer vi mye mer enn hus vi skaper velfungerende hytter.

.

Publicerad: 2020-02-26


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse