Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Grunn

Når du bygger på landet, vil du ofte bevare naturen og bevare vegetasjonen så langt som mulig.

Pilarer er et velprøvd fundament som gir minimalt grunntrykk. Den er også skånsom mot lommeboken og passer fint selv når bakken er kupert og fjellaktig, slik at du ikke trenger å sprenge.

Selv om prinsippet bak pilarfundamentet er enkelt, er det viktig at det utføres riktig. Det skal lages en seng av singel/pukk og aldersbestandig folie. Forankring av terminalene skal velges i henhold til grunnforholdene på stedet. Vi bistår bakkeentreprenører med tegninger og instruksjoner for grunnarbeidet. Tjenesten Totalansvar inkluderer hele prosjektet inkludert grunnarbeid i vårt engasjement og garanti.

Undersiden av våre modulære hytter er dekket med sinkplater, og det er ikke tre og annet organisk materiale under hyttene. Det gir også omfattende beskyttelse mot insekter.

Våre modulhus er ferdige fra fabrikken med møbler, kjøkken og bad. Dette betyr at de har en helisolert gulvbjelke som er satt ned på sokkelen. Å bruke en støpt plate vil innebære dobbeltunderlag, svekke ventilasjonen, gjøre større innvirkning på bakken og koste betydelig mer.

Imidlertid, i tilfeller der hytta vår er øverste etasje i en kjeller eller kjelleretasje, er fundamentet støpt. Så er underetasjen bygget på plass mens modulbyggede hytta løftes på plass etterpå.

Hytter med pilarfundament er ofte utstyrt med terrassen i en eller flere værstrimler, og sidene er dekket med et ventilert skjørt eller espalier. Noen ganger bygger vi også trapper og stigninger som tar høydeforskjellene mellom terrassen og bakken.

Publicerad: 2020-02-14


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse