Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

For landutviklere og turismeanlegg

Hvis du eier og ønsker å utvikle land du eier vil Sommarnöjen gjøre prosjektet enklere og avtalen tryggere.

Våre designspråk, kvalitet og merkevare etterspørres av forbrukere over hele landet. Dette betyr at du får mer verdi i markedet. Samtidig garanterer våre faste priser at produksjonen holder budsjettet.

Vi møter hyttekjøpere daglig og har god kunnskap om hva de leter etter i deres fremtidige feriehus eller fjellhytter. Det betyr at vi kan hjelpe deg med å skreddersy prosjektet ditt for å gjøre det unikt og attraktivt. Hvis du planlegger et område med flere hus, kan vi bygge et utstillingshus, bemanne det med en kunnskapsrik selger og hjelpe deg med å markedsføre hele prosjektet gjennom kanalene våre.

Hvis du skal etablere eller utvikle et anlegg for turisme eller konferanse, kan hus fra Sommarnöjen legge til vakker innkvartering og øke verdien på konseptet. Enten basen er et hotell eller pensjonat, bed and breakfast, liten landsby med hytter eller en campingplass.

Du kan bestille alt fra funksjonelle hytter til eksklusive hotellbungalower i alle størrelser. Enkelt, trygt og til overraskende lav pris i forhold til å bygge tilsvarende kvalitet på sted.

Sammen ser vi på din forretningsmodell og designer ut fra den en blanding av hus med standard og møbler som gir langsiktig avkastning og problemfritt eierskap. Vi er ansvarlige for arkitekturen, styrer byggetillatelseprosessen bygger husene i klar fabrikk og leverer dem til deg ferdige.

Du får skreddersydde og arkitekttegnede hus i naturlige materialer til faste og tydelige priser, slik at du budsjetterer hele prosjektet tidlig. Siden vi jobber langsiktig, kan vi bygge til flere hus eller fornye møblene etter hvert som virksomheten utvikler seg. Siden de fleste av husene våre opptil 50 kvadratmeter vil være helt ferdige, kan de også flyttes, noe som betyr at du enkelt kan endre plassering – eller velge å selge husene – i fremtiden

Kontakt oss, så besøker vi deg og lytter til tankene dine. Og diskuterer design av hus så vel som løsninger for finansiering som leasing og utleie.

Publicerad: 2020-02-03


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse