Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Bygging

At vi produserer hytta din under perfekte forhold innendørs, gjør prosessen kortere. I vår fabrikk er det verken regn eller vått, noe som begrenser miljøpåvirkningen under produksjonsprosessen. Alle håndverkere jobber sammen, og kvalitetskontrollen er grundig.

Hver hytta støttes av en solid trekonstruksjon som er forsterket med en unik stålramme rundt seg. Det gir en skikkelig stiv bygning som tåler snølaster selv på toppen av nord. Og dette betyr at hytta kan leveres ferdig, komplett med møbler og fungerende kjøkken og bad.

Vi isolerer hyttene med økologisk fiber fra resirkulert glass i stedet for konvensjonell mineralull. Undergulvet er bygget i vanntett plate i stedet for vanlig gulvsponplate. Under hytta beskytter en galvanisert stålplate mot fuktighet og skadedyr. Dette er detaljer som gir hyttene våre en langsiktig kvalitet på et annet nivå enn andre fabrikkbygde hytter.

Innvendig bruker vi materialer som er naturlige, holdbare og resirkulerbare. I husene våre finner du tre, granitt og porselen, ikke spaltegulv, gips og plastdetaljer. Målet er å få et hus hvor du kan bo i harmoni med naturen.

Publicerad: 2020-02-16


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse