Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Bygge på øyer

Et 130 kvadratmeter svart skjærgårdshytte på Husarö i Stockholms skjærgård ble Sommarnöjens første prosjekt. Siden den gang har vi designet og bygd hytter av alle slag på kyster, i skjærgårder og på vegløse øyer.

Helt siden starten har vi hatt prosjekter på en stor del av Sveriges kyster. I dag står hytter fra Sommarnöjen over hele landet. Vi har bygget hytter på store øyer så vel som på ensomme brostein i den ytre skjærgården. På øyer med og uten fast forbindelse og på de vanskeligste tilgjengelige tomtene. Vi har brukt arbeidsbåter, lektere, helikoptre, firhjuling og håndkraft for å få hyttene våre på plass.

Å bygge hytter med kvalitet i skjærgården med faste leveringsdatoer og priser krever lang erfaring, god planlegging og effektiv logistikk. Vi har et bredt kontaktnettverk når det gjelder transport og kunnskap for å finne de rette samarbeidspartnerne på steder der vi ennå ikke har jobbet.

Ofte holder vi i hele prosjekter og hjelper våre kunder med byggetillatelser og strandbeskyttelses dispensasjons-, brønn- eller avsaltningsanlegg, trekammerbrønn eller renseanlegg, uteplasser og brygger. I mindre prosjekter supplerer vi eksisterende hus med gjestehus, badstuer eller naust.

Hytter er bygget for generasjoner og er utsatt for vær, vind og slitasje. Samtidig er det ofte en lang vei for håndverkere og vanskelig å få fikset ting. Derfor bruker vi materialer i tunge dimensjoner og treoverflatene er massive slik at de tåler slipes mange ganger. Konstruksjonene er testet og alle møbler – som apparater og baderoms innredning – holder høy standard. Ikke fordi det er luksuriøst, men fordi det gir et bekymringsløst eierskap.

På tomter som ligger nær en vei på øya, kan vi også levere vår prisverdige modulhytte, Sommar. Så tar vi ferdige hyttemoduler til øya med en arbeidsbåt, frakter dem med lastebil og løfter dem på plass med en mobilkran som vi også har med båten.

Publicerad: 2020-02-07


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse