Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Bygge individuelle hytter

Vi kan designe hytta din helt etter dine ønsker. På alle grunnleggende modeller kan vi justere planløsning, vinduer og andre detaljer. Det er også mulig å få en individuelt designet og tilpasset hytta etter dine tanker. Arkitektene våre hjelper deg gjerne med å realisere din egen hytta.

Når vi lager individuelle løsninger, starter vi fra landstedet som helhet i stedet for det enkelte hytta. Vår jobb er å hjelpe våre kunder med å designe en hytta og et utemiljø som fungerer på det bestemte stedet. Derfor ser vi på flere faktorer før vi begynner å tegne:

  • Juridisk – hvilket byggeområde og utforming som kan fås igjennom med kommunen.
  • Teknologi – hva som vil fungere basert på tilgjengelighet, topografi og klima på stedet.
  • Funksjon – hvilke praktiske krav hytta og utemiljøet må oppfylle.
  • Følelse – hvordan hytta skal oppleves.
  • Økonomi – hva prosjektet får lov til å koste totalt.

Vi hjelper deg med å prioritere mellom forskjellige ønsker og produsere et forslag som rommer så mye som mulig av det du ønsker innenfor rammene du selv og byggeplassen setter.

Den viktigste delen av planleggingen av den nye hytta din handler om plassering og grunnleggende planlegging. Vi studerer natur og topografi, utsikten og åpenheten, hvordan solen beveger seg og hvor vinden kommer fra. Vi ser på vinkler, fordeling og orientering av hytta eller hyttene, de sosiale områdene og uteplassene.

Prosessen med individuel hytta

Hvis du allerede har et klart bilde av utformingen av din individuella hytta, kan vi lage et tilbud til en fast pris allerede når vi har møttes og gått gjennom tankene dine. Hvis derimot nettstedet ditt eller dine ønsker krever at vi oppretter en helt ny hytta, er det første trinnet en forstudie med en av våre arkitekter. Vi jobber deretter med utgangspunkt i rammene du gir oss, men ellers forutsetningsløst.

Når vi har gått gjennom dine ønsker, undersøkt nettstedet og skissert ut forskjellige alternativer, kommer vi med forslag til plassering og skisser forhytta og uteplasser. Vi går gjennom tankene våre med deg og reviderer skissene etter samtalene våre. Som et resultat får du en velbegrunnet skisse som kan videreutvikles til en ferdig hytta – i tillegg til et tilbud på hva det vil koste å få den unike hytta levert nøkkelferdig til deg.

Hvis du vil gå videre signerer vi avtaler, handterer byggetillatelsesprosessen og bygger hytta for deg. Et individuelt arkitekttegnet hus – men like enkelt og sikkert som et standardhus.

Publicerad: 2020-02-05


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse