Sommarnöjens symbol

Vi lagrer data i informasjonskapsler for å forbedre opplevelse din av nettstedet. Se mer

OK

Bygge hytter

Å bygge en hytte kan kreve minst like mye tid og gi så mye problemer som bygging av et permanent hjem. Sommanöjen gjør prosessen enklere. Enten du vil lage et helt skjærgårdshjem, én hytte for hele familien eller komplettere med en badstue.

En hytte er det motsatte av det permanente hjemmet. I byen er det mas og tjas og hverdagslige banaliteter. Det er bråkete og høylytt. I kontrast, bør hytta være lavmælt. Dette er hus som skal underordne seg naturens premisser, og ikke dominere stedet de er bygget på.

En hytte får sin del av vær og vind. Det kan også være en lang vei for håndverkere når hyttentrenger vedlikehold. Derfor tar vi i ordentlig på materialvalg, dimensjoner og installasjoner når vi bygger. Alt for at hytta din skal fungere feilfritt fra første dag, og mange år fremover.

Promærboligen vil man ofte skifte ettersom behovene endres. Hytter derimot, er anskaffet for generasjoner. Det er en emosjonell investering, men også en som krever et praktisk sinn. Byggeforskrifter begrenser størrelsen, mens det er behov for soveplasser for familie og venner og åpne plasser for sosialt samvær. Vi legger mye arbeid i funksjon og at overflatene blir disponert i henhold til hvordan hytten skal brukes.

Felles for Sommarnöjens hytter er kontakten med naturen, solide glassvinduer og integrerte uteplasser. Vi bruker naturlige materialer og lokale tresorter som gir et harmonisk inntrykk. Interiøret vårt er lavmælt og har bærekraftige løsninger. Holdbar både som om de tåler mye og at de vil forbli vakre i mange år.

Publicerad: 2020-02-09


Kontakt oss

Send telefonnummeret ditt så ringer vi deg.

Eller send din spørsmål.

e-postadresse